Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Resolució de les beques i exposició de partitures del GEMC a l’AIMS Festival

25/07/2016 - GEMC
El Gremi d’Editorials de Música de Catalunya (GEMC) aporta el seu gra de sorra a la Fundació AIMS, organitzadora de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS).

El jurat de l’AIMS Festival ha atorgat les següents ajudes econòmiques patrocinades pel GEMC:
 
  • Robrecht de Roeck, cello (Espanya)
  • Carles Civera, violí (Espanya)
  • Ekaterina Manafova, viola (Russia)
  • Leonid Plashinov-Johnson, viola (Regne Unit)
  • Maria Milagro Gómez, cello (Veneçuela)
 
Els beneficiaris interpretaran l’obra presentada a concurs en, com a mínim, un dels concerts del  festival, que tindrà lloc del 10 al 21 d’agost.

Al llarg del festival, a l’oficina de l’AIMS hi haurà partitures de les editorials del GEMC a disposició dels interessats. El dilluns, 15 d’agost, se’n farà una exposició al vestíbul del Teatre Comarcal de Solsona de 14:00h a 23:00h (en finalitzar la pausa del concert). La visita a l’exposició de partitures és una activitat programada per als alumnes de l’AIMS.
 

Col·laboració

L'AIMS inicia una col·laboració amb el Gremi d’Editorials de Música de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer repertori català per a corda i piano als professors i alumnes d’arreu del món que participin en l’AIMS Acadèmia i al públic de l’AIMS Festival.
 

El festival

L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. Neix de l’AIMS Acadèmia i respon des dels seus orígens a una necessitat pedagògica del projecte: la interpretació. El Festival és, doncs, una gran oportunitat per als joves d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, i per al públic, de conèixer els que de ben segur seran els protagonistes dels escenaris més importants en els pròxims anys.

L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.
 
Més informació a www.aims.cat