Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

El GEMC col•labora amb l’Acadèmia AIMS de Solsona, patrocinant cinc beques per a estudiants de música

04/04/2016 - GEMC
El Gremi d’Editorials de Música de Catalunya (GEMC) aporta el seu gra de sorra a la Fundació AIMS, organitzadora de la Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), patrocinant 5 beques per a estudiants de música.

Els músics que vulguin optar a aquestes ajudes, valorades en 450 € cadascuna, hauran de presentar una sol•licitud i enviar un enregistrament en vídeo interpretant una peça musical, a triar d’entre el llistat d’obres proposat per les editorials del GEMC, les quals prèviament han estat seleccionades pel claustre de professors de l’AIMS 2016. Els vídeos s’hauran d’enviar per correu electrònic a info@aims.cat a través de WeTransfer o Dropbox. Els enregistraments de l’admissió quedaran a disposició dels editors del gremi.
 
Un cop es resolguin les beques, els beneficiaris hauran d’interpretar l’obra seleccionada en, com a mínim, un concert de l’AIMS Festival que tindrà lloc del 10 al 21 d’agost 2016.
 
Data límit de sol•licitud: 1 de maig
 
Data límit d’enviament del vídeo: 1 de juny
 

El festival

L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. Neix de l’AIMS Acadèmia i respon des dels seus orígens a una necessitat pedagògica del projecte: la interpretació. El Festival és, doncs, una gran oportunitat per als joves d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, i per al públic, de conèixer els que de ben segur seran els protagonistes dels escenaris més importants en els pròxims anys.
 
L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.
 
Més informació a www.aims.cat