Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Les editorials del GEMC

L'editorial més antiga del nostre col•lectiu és Publicacions de l’Abadia de Montserrat, que nasqué el 1498. Uns segles més tard, al 1904, es creà l'Editorial de Música Boileau. Després d'un llarg període de postguerra i dictadura, i ben entrada ja la democràcia, el 1988 nasqué Dinsic Publicacions Musicals; el 1989, La mà de Guido; Tritó Edicions, el 1994; Brotons & Mercadal, el 2001; Ficta Edicions i Produccions, el 2015, i la més recent, Digital Sheet Music, el 2018.

Cadascuna d’aquestes editorials té les seves peculiaritats i preferències a l'hora d'establir convenis amb els compositors, i sovint trobareu que un mateix compositor ha editat obres diferents amb diferents editorials.

Al conjunt dels diversos catàlegs de les editorials, hi podreu trobar majoritàriament una selecció de les obres més destacades dels millors compositors de Catalunya, però també hi podreu trobar obres de compositors estrangers.

Des d'aquesta pàgina, tindreu accés a cadascuna de les empreses afiliades al GEMC i podreu conèixer de primera mà els seus catàlegs.
Les empreses que conformen el GEMC treballen conjuntament amb les entitats de gestió de drets d’autor, com la SGAE o CEDRO, per millorar la consciència i el respecte pel món de la creació, eix fonamental del món de l’edició.