Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3

6a Fira del Llibre de Música i la Partitura

05/11/2014
Al llarg de tot el dia es podran veure i comprar partitures amb descomptes especials i gaudir del programa d'activitats

L’Escola Superior de Música de Catalunya acollirà una vegada més la principal cita anual de l’edició musical a casa nostra. Al llarg de dos dies s’ofereixen conferències, taules rodones, exposició i venta de partitures i llibres de música.
 
El dimarts dia 25 el vestíbul de l’ESMUC acollirà una fira que oferirà la possibilitat de veure i comprar, amb descomptes especials, les principals novetats i fons editorials del nostre país. L’accés a la fira és completament gratuït i estarà oberta a tothom des de les deu del matí fins a les set de la tarda.
 
Paral·lelament s’ofereix una sessió a les 12.30h oberta a editors, arxivers, documentalistes, estudiants de direcció d’orquestra, estudiants de biblioteconomia i documentació sobre el sistema de codificar plantilles orquestrals i instrumentals a càrrec de Begoña Pérez (OBC) i Àlex Fernández (Banda Municipal de Barcelona); i a les 15.30h una taula rodona especialment interessant per editors, compositors i estudiants de composició que sota el títol compositors i editors un binomi creatiu analitzarà la relació mútuament creativa i enriquidora entre l’editor i el compositor.
 
El dia abans tindran lloc unes jornades professionals per a editors de música de l’estat español centrades en aspectes jurídics de l’edició musical. A les 12.30, i sempre a l’ESMUC, el lletrat Joaquim Badia oferirà una ponència sobre l’edició d’obres orfes, inèdites i de domini públic, i a les 15.30 Manel Martínez Ribas analitzarà el marc jurídic de l’edició musical i la distribució de partitures en l’era digital.

Per participar a les jornades professionals, que el GEMC organitza per primer cop com a complement de la tradicional Fira del Llibre de Música i la Partitura cal registrar-se enviant un correu electrònic a projectes@gemc.cat.

Tot aquest programa d’activitats és possible gràcies a la col·laboració de l’ESMUC i el Gremi d’Editors de Catalunya i el suport de l’ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’SGAE i la Fundació SGAE.