Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Presentació de Symphonic.cat

22/01/2014
El Gremi d’Editorials de Música de Catalunya presenta la campanya Symphonic.cat per a la promoció del repertori simfònic.

La Sala Mompou de la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6, de Barcelona) acull el proper divendres 24 de gener a les 12.00 hores, l’acte de presentació de la campanya Symphonic.cat que organitza el Gremi d’Editorials de Música de Catalunya (GEMC) per a promocionar el seu repertori simfònic. La iniciativa compta amb la col•laboració de la Fundació SGAE, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull (IRLL).

En el marc de la campanya, les editorials del Gremi impulsaran, de manera conjunta, un catàleg de més de 350 obres de música simfònica a través de diverses accions: l’elaboració d’un catàleg col•lectiu online, l’increment de la presència del GEMC en fires internacionals, l’oferta de descomptes especials, la presència en xarxes socials, entre d’altres, que es donaran a conèixer durant la presentació.

Amb Symphonic.cat, el Gremi es dota d’una eina imprescindible per a aconseguir obrir-se camí en el mercat global d’orquestres, programadors i auditoris amb una clara vocació de servei als autors, de promoció de la seva obra i de projecció internacional del nostre país i la nostra cultura.

Representants de les tres institucions que han donat suport a la iniciativa acompanyaran al GEMC en aquesta presentació. L’acte comptarà, també, amb la col•laboració del pianista Daniel Blanc.