Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

L'Acadèmia Catalana de la Música

28/06/2018
L’Acadèmia Catalana de la Música és ara per ara, el projecte més ambiciós del sector de la música a Catalunya. D’ençà de la seva fundació el 2011 per un col·lectiu de músics professionals, l’Acadèmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances i amb l’objectiu d’aixoplugar no només als professionals del sector, sinó també a la seva activitat creadora, acadèmica, industrial, tècnica i auxiliar.
 
La tasca de l’Acadèmia consisteix en abordar de forma conjunta els reptes del sector musical i articular solucions de consens per vertebrar-lo.
 
Músics, compositors, intèrprets, emprenedors, sales de concerts, mànagers, productors, promotors, editors, festivals, discogràfiques, centres d’ensenyament musical públics i privats, estudis d’enregistrament, crítics musicals i un llarg etcètera de professions i professionals vinculats a la música, conformen l’Acadèmia Catalana de la Música amb l’objectiu d’esdevenir interlocutors directes amb l’administració pública i el conjunt de la societat.