Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

El GEMC a les "Pedrellianes"

17/10/2017
El GEMC participa a les Trobades Pedrellianes de la Biblioteca de Catalunya, el proper 26 d'octubre de 2017

Amb motiu de la celebració del centenari de la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya i del passat 175è aniversari del naixement del seu impulsor, Felip Pedrell, el dijous 26 d’octubre de 2017, la Biblioteca de Catalunya organitza una jornada de trobades per debatre i intercanviar punts de vista amb els agents implicats en la creació, docència, investigació, crítica i edició musical.

La jornada s’organitza a l’entorn de tres taules rodones i un col·loqui obert final, dinamitzat per Andreu Jariod, Albert Torrens i Mònica Pagès.

El col·loqui vol donar veu a compositors, musicòlegs, pedagogs, intèrprets, estudiants, bibliotecaris, arxivers, gestors, editors, periodistes, etc. amb la voluntat de recollir propostes de present i de futur, avaluar què no s’ha fet i cal fer, veure on cal posar els esforços, analitzar com millorar la situació del patrimoni musical, quins són els marcs de cooperació, etc.
 
Dues de les nostres editorials, Boileau (Yolanda Guasch) i Ficta (Bernat Cabré), participaran a la taula rodona anomenada "Crítica i edició musical", que tindrà lloc a les 11.20 hores i serà coordinada per Albert Torrens, periodista musical.

 Per a més informació, feu click aquí