Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

5a Fira del llibre de música i la partitura a l'ESMUC

14/11/2012
El dia 22 de novembre de 10 a 20h,  tindrà lloc la 5ena Fira del llibre de música i la partitura a l'ESMUC. Un any més, les editorials  de música del nostre païs, ens trobarem en una diada oberta a tothom, en què exposarem les nostres darreres novetats; una bona oportunitat per fer un contacte directe entre professors, alumnes i editors.
 
Dins el marc de la fira, s'oferiran dues conferències:

12.00h - Solucions legals per millorar la qualitat de la docència a les escoles de música. A càrrec de Patricia Riera Barsallo, cap de la delegació de Catalunya de CEDRO.

17.00h - L'ofici d'editor de música. A càrrec de Francesca Galofré Mora, fundadora i directora de DINSIC Publicacions Musicals. Presidenta del GEMC i coordinadora de la CEM GEC (Comissió d'Editors de Música del Gremi d'Editors de Catalunya).

Hi participaran Editorial Boileau, Brotons & Mercadal, Clivis Publicacions, DINSIC Publicacions Musicals, La mà de Guido i Tritó Edicions, amb la col·laboració del Gremi d'Editorials de Música de Catalunya (GEMC)  i el Gremi d'Editors de Catalunya (Comissió d'editors de Música).