Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Jornada Professional del GEMC i 7a Fira del llibre de música i la partitura

16/11/2015
Al llarg de tot el dia es podran veure i comprar partitures amb descomptes especials i gparticipar en les activitats.

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acollirà una vegada més la principal cita anual de l’edició musical a casa nostra. Al llarg de dos dies s’ofereixen conferències, taules rodones, exposició i venta de partitures i llibres de música.

El dimecres dia 25 el vestíbul de l’ESMUC acollirà la 7a Fira del llibre de música i la partitura que oferirà la possibilitat de veure i comprar, amb descomptes especials, les principals novetats i fons editorials del nostre país. L’accés a la fira és completament gratuït i estarà oberta a tothom des de les 10:00 fins a les 19:00.

El dia abans, dimarts 24, tindran lloc una Jornada professional per a editors de música també a l'ESMUC. A les 12.00 en Víctor de Francisco de Reexporta, especialista en SEO (posicionament orgànic a Internet) explicarà Com posicionar adequadament llibres de música i partitures a Internet, tècniques bàsiques i petits “trucs” per aconseguir que els llibres de música i les partitures apareguin de manera destacada a les cerques d’Internet. Victor de Francisco dirigeix l’empresa Reexporta i té una llarga experiència tan en la tasca pròpia del SEO com en la seva divulgació en tallers i conferències.
 
A  les 16.00 Martí Ferrer i Daniel Masó de l'equip de Notes in Cloud, explicaran Com funciona el CMS (Content Management System) de Notes in Cloud. Sistema de gestió de dades i metadades de les partitures en format digital. Aquesta plataforma, que va avançant en els seus objectius, permet visualitzar, adquirir i descarregar tota mena de partitures en formats digitals i suposa la primera formula professional nascuda a Catalunya amb una profunda vocació de fer accessibles les publicacions digitals de les obres musicals dels autors del nostre país.
 
La participació a les sessions de la Jornades Professionals, que el GEMC organitza per segon cop com a complement de la tradicional Fira del Llibre de Música i la Partitura són gratuïtes i obertes a tothom, i molt especialment a estudiants de grau superior de música, a biliotecaris, arxivers, documentalistes, etc. Només cal registrar-se amb antel·lació fins el dia 23, mitjançant aquest formulari.
 
Tot aquest programa d’activitats és possible gràcies a la col·laboració de l’ESMUC, el suport de l’ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Servei de Desenvolupament empresarial (SDE) de l'ICEC - Cultura, així dom la SGAE i la Fundació SGAE.