Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

8a Fira del llibre de música i la partitura i Jornada Professional del GEMC

09/11/2016 - GEMC
El Gremi d'Editorials de Música de Catalunya (GEMC), en col·laboració amb l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), convoca la principal cita anual de l’edició musical a Catalunya: la 8a edició de la Fira del llibre de música i la partitura.

El proper 22 de novembre el vestíbul de l'ESMUC es tornarà a omplir amb els expositors de les editorials del GEMC. Des de les 10:00, i fins a les 18:00, podreu veure i comprar les seves publicacions amb descomptes especials. L’accés serà obert a tothom, i tindreu l'oportunitat de conèixer tota la seva producció i assabentar-vos de les últimes novetats. 

Com a la resta d’edicions, el GEMC convoca la Jornada Professional en el marc de la fira. La conferència d’enguany porta el títol de "El camí cap a un enregistrament". Va destinada a tots aquells alumnes de l'ESMUC i d'altres centres d'estudis musicals que vulguin conèixer els processos tècnics i de gestió sobre el procés d'enregistrament d'obres musicals, remarcant que també pot ser d'interès per a editors, productors culturals, etc.

Us hi podeu inscriure al següent formulari.
 

Informació de la Jornada Professional


17:00 "El camí cap a un enregistrament"
Josep Fuster (clarinet) i altres professors de l’ESMUC amb antics deixebles
 
De la mà del professor de l’ESMUC Josep Fuster, i altres professors del Departament de Producció i Gestió, aprendreu quins són els passos a seguir per poder dur a terme un enregistrament. S’exposaran exemples pràctics de projectes que s’han culminat amb èxit.