Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Formulari que ha implementat el Departament de Cultura per fer un seguiment de l’impacte econòmic de la crisi generada pel COVID-19 en el sector cultural

20/03/2020
Afectacions Corona Virus. Formulari de valoració d’impacte en la cultura

Davant la situació actual i les afectacions que les restriccions pel COVID-19 al sector cultural, trobem imprescidible valorar i quantificar les afectacions reals d'aquestes mesures en la cultura. 

A través d’aquest formulari volem que ens feu arribar les activitats culturals que s’han vist afectades, així com les pèrdues econòmiques que suposen, des d’ara i durant les properes setmanes. És important que l’ompliu el més aviat possible per tal de tenir dades de sector també aviat.

Feu arribar aquesta enquesta a totes les professionals de la cultura que considereu que també s’han vist afectats.

Els resultats seran contrastats amb els de les altres organitzacions culturals i amb l’Administració pública, per tal de poder recollir unes dades transversals a nivell de sector que puguin ser d’utilitat a l’hora de valorar els danys i les pèrdues provocats per aquesta situació.

• FORMULARI
 
ATENCIÓ: si ja han introduït les dades en algun altre formulari d’alguna associació professional, no omplis aquest per a no duplicar la informació!