Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Dades oficials i Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Digital Sheet Music

L’empresa Digital Sheet Music, SL és hereva de l’anterior start up Notes in Cloud SL que es va fundar el 2013 i que va tancar a principis del 2018 per pèrdues.
 
Francesca Galofré sòcia fundadora de Notes in Cloud, SL va comprar els actius de l’empresa per evitar pèrdua total de l’esforç posat en la construcció de la plataforma de gestió, distribució i comercialització de continguts digitals musicals, - especialment enfocada a les partitures, si bé també es poden gestionar altres tipus de documents (àudios, vídeos, etc. etc.)-; i poder donar continuïtat als actius.
 
El maig del 2018 va fundar la nova empresa Digital Sheet Music, SL aportant-hi la plataforma digital com a actiu principal, que manté, amplia i millora en l’actualitat.
Malgrat que la nova empresa inicialment estava enfocada a ser només una empresa de serveis digitals musicals en el camp de la música gràfica principalment, el 2019 es va plantejar d’iniciar una línia pròpia d’edicions, tan en paper com en digital per tal de poder cobrir de forma pròpia determinades necessitats editorials que d’altra manera no serien fàcils de proveir.
 
L’empresa segueix enfocada doncs a les dues línies principals: proveïdors de serveis de gestió, distribució i comercialització de continguts digitals musicals i a l’edició de continguts, majoritàriament en format digital.
 
Gran Via de les Corst Catalanes, 529 6è 1a, 08011 BARCELONA
[email protected]