Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

Recital-presentació del disc "Joan Manén: obra per a violí i piano 2", editat per La mà de Guido

13/05/2016 - GEMC
La violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch ofereixen un recital per presentar el disc "Joan Manén: obra per a violí i piano 2", editat per La mà de Guido. El concert tindrà lloc a la Sala 4 Alicia de Larrocha, a L'Auditori de Barcelona.

Prèviament, a les 10:15 h, es projectarà el documental "JOAN MANÉN, VARIACIONS SENSE TEMA", produït per Marcial AV. El documental fou estrenat a l'Ateneu Barcelonès el passat 15 de març i és un seguiment de les activitats de l'associació dels darrers quatre anys. Entre elles, podem destacar la restauració del violí "Étienne Maire" que pertanyé a Joan Manén, pel Museu de la Música, qui el cedeix també pel concert. Tot seguit, es presentarà el CD "Joan Manén: obres per a violí i piano 2", enregistrat per Kalina Macuta i Daniel Blanch amb el mateix violí, i que forma part de la col·lecció Joan Manén.
 
 
 
Recital: Étienne Maire: un violí per a un virtuós català
Intèrprets: Kalina Macuta (piano) i Daniel Blanch (violí)
Lloc: L'Auditori - Sala 4 Alicia de Larrocha
Data i hora: 15 de maig a les 12:30 hores

 

La mà de Guido

La mà de Guido és una editorial de música (discos i partitures) fundada per Llorenç Balsach i Peig l'any 1984. L'activitat originaria de l'empresa va ser la creació d'un programa informàtic (La mà de Guido Music Setting System) per a la realització de partitures a través d'ordinador, convertint-se en un dels primers programes utilitzats per les editorials de tot el món.