Copyright © 2012 Gremi d'editorials de música de Catalunya.

Política de privacitat
Amb la col·laboració de:

logo1 logo3 logo3

El GEMC participa a l'11è World Symposium on Choral Music

19/06/2017
El GEMC participarà al 11è Simposi Mundial de Música Coral que aquest any se celebra a Barcelona, del 22 al 29 de juliol, a l’Auditori.

Barcelona és una ciutat cultural on la música coral és un element molt important, amb centenars de cors procedents de molt diversos àmbits i amb una àmplia gamma d’estils.

Enguany el Simposi té com a lema: “Els colors de la Pau”. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional en la construcció d’un món en pau, on la música coral juga un paper fonamental degut a què fomenta l’harmonia i el respecte mutu, la solidaritat i la barreja de diferents cultures, i el WSCM vol contribuir en aquest doble objectiu amb l’expressió més humana de la música: el cant.

Des del GEMC participarem en aquest gran esdeveniment del món coral presentant les novetats del ric catàleg de partitures de música coral amb què contem per part de les diferents editorials. Ens podreu trobar en un stand que tindrem muntat expressament a la fira perquè vingueu a fer-hi una ullada.

A més, el dia 24 a les 16:00 tindrà lloc una xerrada anomenada “Les publicacions corals de les editorials del GEMC” dins del marc d’aquest gran esdeveniment pel món coral internacional.